MENÜ

Mariann honlapja

2010. május 13. 23:15

Jó régen írtam. Megnéztük kettesben az Avatart, sőt azóta a nagyobbik lánykámmal és az anyukámmal IMEX 3D-ben is megnéztük. Nekem a sima 3D jobban bejött, az IMEX-ben néha szédültem a hatásól, le kellett kapnom a szemüveget, mert szabályos rosszullét fogott el. A film csodálatos volt, a történet és a kivitelezés is nagyon életszerű és megkapó, a látvány fenomenális. 

Utána anyukám nálunk töltött pár napot, sajos kicsi Lilla pont beteg lett. Kifelé indultak a szemfogai, és ez elég nagy grimbuszt okozott. Fájt a torka, köhögött, folyt a nózija, este még hányt is a sok köhögéstől, szegénykém nagyon kivolt. Elvittük a doktor nénihez, aki ahatalmas ordítás közepette -a gyerek ordított nem a dokinéni- megvizsgálta a kicsit. Mos már jól van, ma már szétrámolta a fél lakást, gyógyul a gyerek.

Huh megint éjszaka van. Álmos vagyok. 

 

2010. április 28. 22:08

 

 A hétvégén, pontosabban pénteken a nagyobbik lánykámmal és a barátnőjével elmentünk a "Mozifanatikusok éjszakájára" a Lurdy házba. Elég fárasztó volt. Nem a filmnézés, hanem a két film közötti töltelék, azaz a tülekedés, a helyfoglalási cirkusz. A film vetítése előtt 40 perccel be kellett ülni a terembe, különben nem volt helye az embernek, előtte pedig az a tülekedés a vetítő terem előtt, az valami katasztrófa volt. A nézők 90 százaléka  tini volt, lökdösődtek, tülekedtek.... ez már nem nekem való. Üvöltés Ha ez az összevisszaság nem lett volna, akkor tökéletes lett volna, mert a filmek, a hangulat az egész rendezvény filingje igazán pompás élmény. A lányok nagyon jól érezték magukat - hát persze tinik Vigyor.

Három filmet láttam, Minden kút Rómába vezet, Párterápia, Alice csodaországban. Az első pazar film, gurultunk a röhögéstől, a második, háááát erre mondják, hogy egyszer meg lehet nézni. A legutolsót 3D-ben néztük, csodálatos élmény volt, igazán élveztem. Király Ez a 3D hatás valami pompás, alig várom már a vasárnapot, elmegyünk a Csabival megnézzük az Avatart 3D-ben. Nono azt mondja nagyon jó film. Na majd meglátjuk.

Megint leragad a szemem, alig látom a billentyűket, megyek tentézni.

 

 

2010. április 20. 21:40

 

Tegnap Mosonmagyaróváron voltunk húztak a Nono fogszabályozóján. Megnézettem a fogaimat, szerencsére semmi probléma nincs, egy év múlva kontroll. 

Ágival is találkoztam, jót dumáltunk. Hoztunk a Lillának egy csomó játékot amit a Hannitól örökölt.  Nagyobb lakás kellene.... Kacsintás

Ma bent voltam a leendő munkahelyemen, vittem némi aláírandót. Megkaptam a GYES intézéséhez szükséges iratokat is, jövő héten mehetek a MÁK-hoz, és remélem májusra már kapok GYEST.

A piacon találkoztam egy régi ismerősőmmel, nagggyon jól néz ki, lefogyott egy csomót, tényleg csinos. Én meg  - tehén helén Sírós- csak irigykedtem. Valami kapszulát szedett, holnap veszek és kipróbálom, hátha egyszer még emberi formám lesz a tehénforma helyett. Persze a hatalmas dudákkal úgy sem tudok mit kezdeni, pedig jó lenne abból is lefogyasztani legalább a felét. Üvöltés

 

Lilla ma nagyon nyügi volt, délután egyszerűen nem bírtuk elaltatni, csak ugrált és vigyorgott a kiságyban. Délután jó nagyot sétáltunk  - mototoztunk - a napsütésben. Most viszont elájult 9-kor, és alszik mint a tej. Végre emberibb időben leülhettem a gép elé. Megpróbálok képeket is feltölteni... 

 

2010. április 15. 23:50

 

Már megint nagyon késő van, de csak most jutottam géphez, ráadásul Csabi itt  tanyázik mellettem, és a használtautókat akarja nézni a neten. Ne mennem kell, mert addig nem hagy békén, míg meg nem kapja a gépet. Kéne még egy laptop. Rosszall

 

2010. április 11. 23:20

Ma elkezdtem készíteni a honlapomat. Álmos vagyok, megyek is aludni, holnap folytatom.

 

 

 

Asztali nézet